[ Kareltje ]


misschien werd Uli nu wel als laatste gekozen!


'LUISTERE JONGES! WE GAAN VOEBELE! JORDI, IGOR! TEAMS MAKEN! ZORG DAT ZE 'N BEETJE EERLIJK VERDEELD ZIJN, WANT IK WIL EEN LEUKE POT VOETBAL ZIEN! BEGREPE?'

Oh neeeeee.... Voetbal! Daar was Kareltje echt superslecht in! Met z'n gymschoenen aan deed het al pijn om tegen die harde leren bal aan te schoppen, en nu had hij die ook nog vergeten.

Igor en Jordi gingen teams kiezen. Eerst gingen ze poten en wie dat won mocht als eerste kiezen. Igor had gewonnen en koos natuurlijk direct Ronald. Die kon na hen het beste voetballen. Jordi koos Maurice en toen mocht Igor weer kiezen. Kareltje was er het liefst bij gaan zitten want hij werd toch altijd als laatste gekozen. En het kiezen duurde doorgaans best lang. Vooral omdat er altijd ruzie om hem gemaakt werd. Niemand wilde namelijk Kareltje in zijn team hebben. Alhoewel... Het was niet echt aardig van Kareltje om zo te denken, maar misschien werd Uli nu wel als laatste gekozen!

Nou, niet dus. 'Ik neem die zwarte wel, neem jij die leipo maar,' zei Jordi.

'Echt niet!' riep Igor, 'no way dat ik met die gek in één team ga spelen!'

'Nah... doet ie toch gewoon NIET mee? Laten we beginnen. Meneer de Beuckelaer! We zijn klaar!'

'MOOI! AFTRAPPE DAN MAAR!'

'Meneer! Meneer! IK heb nog geen team! Bij wie moet ik dan?' riep Kareltje. Hij probeerde aan meneer de Beuckelaars arm te gaan hangen om zijn aandacht te trekken, maar kon niet hoog genoeg springen.

Volgende keer meer!

[ Naar aflevering 1 ]Kareltje® is tekst & tekeningen copyright © 1998-2001 Zero.

De verschijningsfrequentie van nieuwe afleveringen is recht evenredig aan de hoeveelheid respect die u Zero e-mailt.
[ Maar wat is het? ]