"wat betekenen de nummers op de dierenplaatjes van albert heijn"

Goedverdoeme, alweer een moeilijke vraag!

Zelf heb ik maar twee dierenplaatjes, ooit gekregen van die ene caissičre tegen wie ik geen nee kan zeggen. De dierenplaatjes die ik heb zijn de Kraaghagedis en de Zwartstaarthaas (dat is bijna net zo'n mooi woord als paashaasschaamhaarverzamelaar). Achter de kraaghagedis staat een 12 en achter de zwartstaarthaas staat een 15.

Het valt me zwaar om dit toe te geven, maar met al mijn deductievermogen en belezenheid weet ik niet wat die nummers betekenen. Volgens mij zijn het geen volgnummers, want die zie ik elders op de plaatjes. Staan de nummers voor de plek van de dieren op de uitsterfranglijst? Hoeveel minuten je ze moet koken totdat ze beetgaar zijn? Hoe vaak ze een bal hoog kunnen houden op hun dierenknieën?

Ik denk dat ik de hulp moet inroepen van de doelgroep van de dierenplaatjes: kinderen. [voor het online zetten hier een plaatje van een vrolijke clown of een tros ballonnen invoegen] Zijn er kinderen die dit lezen en weten wat die nummers betekenen? Mail het antwoord dan naar maarwatishet@maarwatishet.com en je maakt kans op een heerlijk vleespakket. Vermeld in je mail duidelijk je volledige adres en wanneer je ouders niet thuis zijn!

Volgende vraag![ Maar wat is het? ]