"nick en simon informatie of een spreekbeurt kant en klaar"

Wat nu toch weer? Is het idee van een spreekbeurt niet dat je zelfstandig leert informatie te verzamelen, ordenen en presenteren? Een kant-en-klare spreekbeurt over Nick en Simon? Daar komt-ie:

"Ik ben Oxysept en ik houd mijn spreekbeurt over Nick & Simon. Nick & Simon is een Nederlands zangduo uit Volendam, dat bestaat uit Nick Schilder en Simon Keizer. Zij stammen beiden uit bekende Volendamse muziekfamilies. Het duo werd bekend nadat ze veelvuldig te zien waren in de reallifesoap van hun vriend Jan Smit. In 2006 zorgde dat voor een doorbraak met de singles Steeds weer en De soldaat. Hun vaste producer vanaf het eerste uur is Gordon Groothedde. Dat is natuurlijk niet zijn echte naam. Wie heet er nou Gordon Groothedde? Ahaha! Enniewee... Hij schreef en arrangeerde als 'derde man' veel van de grote hits van het duo, maar ook van de 3JS. Daarnaast hebben Nick en Simon hun eigen strip in het tijdschrift Tina. Dit was mijn spreekbeurt over Nick & Simon."

Tip: wel even 'Oxysept' veranderen in je eigen naam, anders val je door de mand. Niet echt natuurlijk - 'door de mand vallen' is een spreekwoord. Zoek maar op! Ik voel me ineens heel erg oud en moe nu en houd ermee op. Wat heeft het allemaal voor zin, alles?

Terug naar het begin![ Maar wat is het? ]