Contempleren kun je leren
Robert van Eijden (onder) overdenkt zijn leven in een kamertje van de abdij Sint Benedictusberg in Vaals (L). Uitkomst nog ongewis. (Foto: Paul Tolenaar)


[ Maar wat is het? ] is de eenmanszaak van Robert van Eijden (1971), sinds 1999 actief als freelance tekstschrijver, -journalist en eindredacteur. Ik ben gespecialiseerd in vlot leesbare, informatieve en grappige teksten, geschikt voor papier en website.

Enkele van mijn opdrachtgevers uit verleden en heden: A Campingflight to Lowlands Paradise, Adformatie, Algemeen Dagblad, Bright, CODE, Culturele Zondagen Utrecht, Panorama, Het Parool, Phone House Nederland, Playboy, RELOAD, TivoliVredenburg en Tribal DDB.

Sinds begin 2015 ben ik columnist van het veelgelezen prachtblad Playboy. Ook in 2015 verscheen bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar mijn debuutroman Boek (256 blz.) (genomineerd voor een Bronzen Uil). In opdracht van uitgeverij Prometheus stelde ik in 2016 de Herman Brusselmans-scheurkalender Brusselmans bescheurt zich samen.

Meer informatie over beschikbaarheid, werkwijze en tarieven? Stuur een mailtje naar robert@maarwatishet.com!

PS Bij de loodgieter thuis lekt de kraan - kent u dat spreekwoord? De teksten die ik bij mijn opdrachtgevers inlever, zijn een stuk minder saai dan bovenstaande, wil ik maar zeggen.Laatste wijziging: 23 januari 2017