Bozzie's Bikers Center [ Bozzie's Bikers Center ]

Bij Bozzie's Bikers Center is het altijd gezellig. Sleutelen aan motoren en auto's onder het genot van een 'pilsje', praten over 'lekkere wijven' (al dan niet voorzien van 'bollen met knoppen erop'), elkaar op de schouders slaan: dat is wat men hier doet. Van die typische hetero-activiteiten, uitgevoerd door zwaarbesnorde mannen in leren broeken. Ach, had ik maar een rijbewijs.

(Van het bedrag dat de eigenaar van dit pand ooit voor zijn woning annex bedrijfsruimte betaalde, koopt u aan de overkant van het water ongeveer drie bakstenen.)

Naast Bozzie's Bikers Center zat vroeger een knuffelbeestenkoning, Fozzie's Bear Center geheten. Helaas verdroeg de clientèle van beide neringen elkaar maar zeer matig. Na wat dreigementen over en weer besloot Fozzie's Bear Center te verhuizen naar winkelcentrum Hoog Catharijne. Vorig jaar echter deed de politie een inval bij Fozzie, en toen bleek dat alle wasberen van de knuffelbeestenpopulatie gevuld waren met bolletjes cocaïne. De eigenaar probeerde zich er nog uit te redden met het verhaal dat er in wasberen nu eenmaal waspoeder zit, maar dat mocht niet baten. De winkel werd gesloten en nu zit er op die plek een Kruidvat. Zo gaat dat.

(Nadat hij zijn celstraf van zes weken had uitgelegen, begon de eigenaar van Fozzie's Bear Center, samen met zijn vrouw, een reclamebureau. Zijn eerste klant was - kan het ironischer - Bozzie's Bikers Center, waarvoor hij de slogan Bij Bozzie's Bikers Center loopt alles gesmeerd! bedacht. Toen hij voor zijn volgende klant, restaurant Gandhi aan de Voorstraat, met de pay-off Gandhioos lekker eten voor een Gigandhisch lage prijs! op de proppen kwam, begon het te gonzen onder de Utrechtse middenstand. Inmiddels kan het reclamebureau het werk bijna niet meer aan.)Ehrm...